Architectenbureau Schakenraad | Over
353
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-353,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Over Architectenbureau Schakenraad

Architectenbureau Schakenraad is een veelzijdig ontwerp- en adviesbureau wat zich met name richt op de particuliere woningontwerp. Het bureau is opgericht in 2008 door architect Pepijn Schakenraad.  Pepijn is afgestudeerd aan de kunstacademie en aan de TU delft. Hij ontwerpt vanuit een sterke visie waarbij de beleving van ruimtes centraal staat.

“Ik houdt van hoge open ruimtes, waarbij als mensen binnenkomen ze even blijven staan, rondkijken en even een moment nodig hebben om de ruimte in zich op te nemen. Dat woow effect, daar zoek ik naar. De afmeting van de ruimtes, de overgang tussen binnen-buiten en lichtinval speelt hierbij een belangrijke rol. ” 

Architectenbureau Schakenraad hecht veel waarde aan een energiezuinige en duurzame toekomst. Energiebesparing en verantwoorde materiaalkeuzes spelen daarbij vanaf het eerste schetsontwerp al een grote rol. Ook heeft hij een netwerk opgebouwd van ervaren professionals die zich onderscheiden op het gebied van duurzaamheid.